Gezondheid & welzijn beginnen hier

Sandra Peeters
Health & Wellness Coach

 

Ik ben Sandra.

Hallo en welkom!

Ik ben gecertificeerd gezondheids- en wellnesscoach, en oprichter van

b-XL-coaching. Met mijn blog, 1-op-1 coaching en maandelijkse e-mails ondersteun ik je bij het actief realiseren van je doelstellingen.

Ik help je het vertrouwen te genereren om te groeien, je leven een boost te geven, en je gezondheids- en welzijnsdoelen blijvend te realiseren.

Ik ben er om je bij te staan bij:

  • Het versterken van een positieve ingesteldheid die geen zelfsabotage toelaat en je het vertrouwen geeft om je gezondheids- en welzijnsdoelstellingen na te streven.

  • Het ontwikkelen van zelfzorgroutines die je ook helpen om je stress- en angstgevoelens te doen afnemen.

  • Het toepassen van strategieën om je tijd te managen zodat je je beter in controle voelt en tijd kan maken voor de dingen waar je van houdt.

 

Lees meer over het pad dat ik heb afgelegd naar gezondheidscoaching.

 

 

Waarom gezondheidscoaching?

 

 

Het kan helpen bij...

 
Voorrang geven aan zelfzorg

Creëer en implementeer positieve en vreugdevolle routines die je fysiek en mentaal voeden en die je helpen je leven te vereenvoudigen.

 
Relaxatie & stressmanagement

 

Een gezonde levensstijl gaat over meer dan alleen voeding, beweging en slaap; het gaat ook over jezelf de ruimte en tijd te geven om te ontspannen en de nodige afstand te nemen om je energieniveaus herstellen. Weet wat je tegenhoudt en wat stress veroorzaakt in je leven, en ontdek wat je helpt te ontspannen.

 
Je welzijn en je drukke agenda in evenwicht brengen

 

Een voltijdse job, een gezin en een sociaal leven balanceren kan een handvol zijn. Prioriteit geven aan zelfzorg lijkt wellicht met regelmaat zo goed als onmogelijk.

Door te identificeren wat echt belangrijk voor je is en je niet te veel te engageren, ben je al halverwege! Als je eenmaal in staat bent om je authentieke en volmaakt imperfecte wereld te omarmen, ben je ook in staat om een stuk comfortabeler te balanceren!

 
Een positieve instelling hanteren

 

Meestal weet je zelf wat het best voor je is. Je innerlijke stem zegt het je. Maar soms heeft je innerlijke stem wat te veel op haar bord en zit ze er een beetje naast. Misschien vind je niet de tijd of energie om ernaar te luisteren. Of misschien negeer je ze even om zo te kunnen omgaan met wat er op je pad is gekomen.

Het rationaliseren en overanalyseren van je gevoelens brengt je niet altijd naar de plek waar je op dat ogenblik in je leven wil zijn; leren vertrouwen in jezelf en je capaciteiten doet dat meestal wel.

 
Veelgestelde vragen

 

Als je meer wil weten over het werken met mij, mijn filosofie, het verschil tussen het werken met een gezondheidscoach en een therapeut of diëtist, kijk dan eens naar de FAQ's.

 

"I highly recommend working with Sandra! She’s professional, knowledgeable, helpful, compassionate, and a great listener. I've recently completed the three month program. I was a vegetarian but I wanted to eat healthier. I also had health concerns, such as insomnia. Sandra helped me set realistic food and self-care goals, and we worked on realistic strategies for meeting those goals. I am still a vegetarian, but I have moved closer to the Whole-Foods, Plant-Based way of eating. I also feel more confident to make healthy choices. I’m excited to continue to implement the information and strategies in my daily life this new year!"

 

— D.W., European Commission, Brussels

 

Services

 

Let's work together to help you create the confidence to grow, upscale your life, and

achieve and sustain your health and wellness goals.

 

 

Jouw gezondheid begint hier

 

Contactinfo

Telefoon
E-mail

+32 (0)472 677 895

 
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon